7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Uanset årstiden er det altid sjovt at holde arrangementet i sin have. Men af vind og vejr, kan der komme flere grunde til at man bør sikre læ til gæsterne, når festen foregår udenfor. Her er der en fordel i at leje fest-teltet, især hvis man holder større arrangementer. Sådan kan man nemlig sikre, at alle får en god oplevelse ud af havefesten.

Hvorfor bør man overveje at leje et telt til sin havefest?

Når man holder fester udenfor, bliver det noget anden end husfester. Gør man det, bør man overveje leje af telt, fordi man så sikrer, at der kan være en hyggelig og behaglig stemning til festen, uanset om det er kraftig solskin eller regnvejr. Så kan man nyde alle fordelene ved at have festen udenfor, med mere plads og frisk luft.

Det kan betale sig at leje frem for at købe et festtelt. De kan nemlig været ret dyre, og de fylder en del, selv efter de er slået sammen. Opsætningen kræver desuden lidt ekspertise, og alt det kan blive forløst af udlejeren. Dermed får man færre bekymringer, og bedre tid til planlægning.

Er lejning af telte besværligt at arrangere?

Når man skal leje et telt, skal man først se, hvor stort arealet er. Hvis man skal være i have, skal man finde et telt, der passer i den. Her bør teltet ikke fylde hele haven, så man også har plads til at gæsterne kan træde ud af det, men bør samtidig lejes i en så optimal størrelse, så man kan have rigeligt plads til alle gæsterne.

Til sidst skal man undersøge ens muligheder og finde en udlejer med lige det telt, man skal bruge. Her bør man også undersøge, hvor meget andet service, der kommer med teltet. Nogle udlejere kan også komme med flotte møbler, bestik og service, lamper, festudstyr som eks. højtalere og tilhørende elektronik. Derudover skal man sikre sig at udlejeren kan være til hjælp inden for den tidsramme, man selv har.

Et par råd og overvejelser til at finde det perfekte telt

Teltet skal passe til ens fest, så man bør først slå sig fast på et, efter man har afklaret, hvor stort arrangementet skal være. Det er vigtigt, at man har styr på tid og sted, da der kan være regler for, hvor meget din havefest må forstyrre omkring sig. Efter man har fået fastslået det, skal man overveje, om man skal bruge mere hjælp end bare at have teltet lejet, som opsætning eller organisering af andre ting. Teltfester kræver lidt mere organisering end husfester, så sørg for, at alt er i orden, så gæsterne får en god dag eller aften.