MÆRKEFESTIVAL 2018

HISTORIEN BAG

I 2016 kunne vi overrække Julemærkefonden en check på 292.855 kr.

Siden vi i 2014 besøgte Julemærkehjemmet i Kollund, har vores hjerter banket for Julemærkefondens arbejde. De danske Julemærkehjem giver nemlig børn chancen for at blive børn igen. Siden dengang har vi udviklet Mærkefestivalen, som en tilbagevendende begivenhed i Vejen.

 

Mærkefestivalen er blevet vores fælles mærkesag, hvor vi trækker i arbejdstøjet, og arbejder sammen for den gode sag.

 

I 2015 og 2016 afholdte vi Mærkefestivalen som en musikfestival, hvor vi med Stig Rossen som hovednavn inviterede beboerne i Vejen ind på vores tagpapfabrik. De 2 festivaler blev bragende succeser, og vi kunne efterfølgende overrække Julemærkefonden en check på hhv. 281.386 kr. og 292.855 kr.

 

Derfor arrangerer vi også i år Mærkefestival, og er igen trukket i arbejdstøjet for den gode sag.

 

Denne gang samler vi udvalgte VIP-gæster til en eksklusiv gourmetoplevelse på Hotel Koldingfjord med arrangementet Mærkefestival Galla.

 

HVEM ER JULEMÆRKEFONDEN

Julemærkehjemmene modtager hvert år om-kring 1000 drenge og piger i alderen 7-14 år. I dag er en stor del af børnene overvægtige, men for de fleste fylder ensomhed, mobning, lavt selvværd og mangel på venskaber lige så meget som overvægten.

 

Gennem motion, sund kost og skoleunder-visning i små hold, hjælper de over 10 uger, børnene med at få troen på sig selv tilbage, og få mod på og redskaber til at tackle hverdag-ens problemer.

 

Over 70.000 børn har siden Julemærkets fødsel i 1904 fået et ophold på et Julemærkehjem. Du kan læse mere om julemærkehjemmene på www.julemaerket.dk.

FORMÅL

 

Behovet for Julemærkehjemmene stiger, og lige nu står flere hundrede børn

på venteliste til et ophold.

 

Støt vores velgørenhedsmiddag den 31. maj, og hjælp os gennem jeres sponsorat

med at sende endnu flere børn

på et livsændrende ophold på Julemærkehjemmene.